Ο παιδικός σταθμός «Λαμπετώ» λειτουργεί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης από το 1992

Έχοντας πάρει το όνομά του από την άγνωστη σε πολλούς μούσα της αρχαιότητας, προστάτιδα των ανήλικων τέκνων, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει ένας χώρος σύγχρονης διαπαιδαγώγησης και φροντίδας για τα παιδιά της
προσχολικής ηλικίας. 

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας που διαθέτουν οι παιδαγωγοί μας, ο χώρος του «Λαμπετώ» αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για γονιό που θέλει το παιδί του να μεγαλώνει σε έμπειρα και ασφαλή χέρια. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας ο παιδικός σταθμός «Λαμπετώ» έχει κρατήσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Έχει αποτελέσει ορόσημο για την περιοχή της Μεταμόρφωσης αφήνοντας το δικό του στίγμα στο χώρο της ιδιωτικής προσχολικής εκπαίδευσης.

Right Side Image

Νέες εγκαταστάσεις

Το 2010 το «Λαμπετώ» μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, τόσο των μικρών μαθητών, όσο και των οικογενειών τους.

Συνεχίζει, λοιπόν, το παιδαγωγικό του έργο έχοντας ως αναντικατάστατα εφόδια τα χρόνια εμπειρίας αλλά και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του παιδαγωγικού του προγράμματος.

Right Image Lampeto

Στο σταθμό λειτουργούν τρία τμήματα:

 • star

  Βρεφικό
  (έως 2,5 χρονών)

 • star

  Μεταβρεφικό
  (3-4 χρονών)

 • star

  Νηπιακό
  (4-5 χρονών)

Το δυναμικό κάθε τμήματος

Είναι τόσο ώστε και να προωθείτε η κοινωνικοποίηση των παιδιών και να επιτρέπει την «από κοντά» παρακολούθηση όλων των παιδιών από τις παιδαγωγούς. Κάθε τμήμα αναλαμβάνεται από δύο εκπαιδευτικούς, την υπεύθυνη και τη βοηθό.

Το ανθρώπινο δυναμικό του «Λαμπετώ» αποτελείται από άτομα πλήρως καταρτισμένα και με εμπειρία στον τομέα τους.

Παιδαγωγοί

Πρόκειται για επιστήμονες με εξειδίκευση στην ηλικία που αναλαμβάνουν.

Γνωρίζουν πολύ καλά τα βήματα που απαιτείται να κάνει το κάθε παιδί για να αναπτυχθεί ολόπλευρα. Λαμβάνουν υπόψιν τους τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Διαθέτουν αγάπη για τους μαθητές και προσφέρουν ανιδιοτελώς τον εαυτό τους στο λειτούργημά τους.

Λοιπό προσωπικό

Μέσα στο σταθμό εργάζονται και άλλα άτομα με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του. Πρόκειται για ολιγομελές αλλά επαρκές δυναμικό που έχει επιλεχθεί με βάση την αγάπη για τα παιδιά και τις γνώσεις στο αντικείμενό του.

Έτσι, στο «Λαμπετώ» κυριαρχεί ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα.

Right Top Image
Right Bottom Image

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον σταθμό μας;

Ημέρες και ώρες λειτουργίας Λαμπετώ

Βρεφονηπιακός σταθμός - Νηπιαγωγείο

Κ. Βάρναλη 61 & Σ. Μελά
Μεταμόρφωση, Αττική

Δευτέρα – Παρασκευή
6:30 π.μ. - 6:00 μ.μ.